Читај ми!

Трећа срећа за Скарлет Јохансон?

Холивудска глумица Скарлет Јохансон, којој су након објављивања првог сингла критичари широм Америке саветовали да „не напушта свој прави посао“, снима нови албум.

Глумица Скарлет Јохансон ради на трећем студијском албуму, уз помоћ састава "Massive Attack".

Иако има већ два албума иза себе, сексипилна уметница није, према мишљењу америчких критичара, успела да се пробије на музичку сцену.

У томе би требало да јој помогне музички састав, са којим је раније обрадила песму Summertime, нумеру за филм Days of Grace.

Од изласка албума Anywhere I Lay My Head прошло је тек неколико месеци, а Скарлет је недавно изјавила да је рад на новом пројекту већ почео.

„Чекала сам само да се заврши снимање филма ‘Вики, Кристина, Барселона‛ како бих се у потпуности посветила снимању новог албума", рекла јe глумица.

Први наступ звезде филмова Изгубљени у преводу, Девојка са бисерном минђушом и Друга Боленова кћи, био је на музичком фестивалу у Калифорнији прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара