Читај ми!

„Битлси“, нова генерација

Џејмс Макартни, Шон Ленон, Дани Харисон и Зак Старки, синови легендарних „ливерпулских чупаваца“, разматрају могућност да оснују заједнички бенд који би назвали „Битлси, нова генерација“.

Синови четворице чланова „Битлса" планирају да оснују бенд по узору на чувену ливерпулску четворку.

Син Пола Макартнија Џејмс Макартни (34), изјавио је данас Би-Би-Сију да син Џона Ленона Шон, син Џорџа Харисона Дани, син Ринга Стара Зак Старки и он желе да оснују групу „Битлси, нова генерација" (The Beatles - The Next Generation).

„Ја сам за", каже Џејмс Макартни, који је на почетку каријере соло певача и гитаристе.

„Шон је деловао заинтересовано, као и Дани. Старки је имао мање ентузијазма", објаснио је и додао да би „уз мало среће" група могла да види светлост дана.

Сва четворица су кренула корацима својих очева. Шон Ленон је певач и композитор, а Дани Харисон је основао бенд "thenewno2" са Оливером Хексом.

Зак Старки је бубњар, као и његов отац Ринго Стар, и наступао је са групама „Ху" (The Who) и „Оејзис" (Oasis).

Џејмс Макартни, који доста личи на оца, рекао је да је „сањао да уради више него 'Битлси'". „Веома бих волео да будем на њиховом нивоу, али ће и то бити тешко", признао је.

Продуцент његова два албума је био његов 69-годишњи отац који не показује никакву намеру да се повуче са музичке сцене и који је недавно објавио нови албум "Kisses on the Bottom".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара