Читај ми!

„Отрос ајрес“ поново у Београду

Аргентински састав „Отрос ајрес“, познат по комбиновању модерних жанрова са звуцима танга, поново ће наступати пред београдском публиком 23. априла, у оквиру фестивала "Belgrade Tango Encuentro". Улазнице за концерт који ће се одржати у дворани Студентског културног центра пуштене су у продају.

Улазнице за концерт који ће електро-састав „Отрос ајрес" (Otros Aires) одржати 23. априла у 20 часова у Великој дворани београдског Студентског културног центра (СКЦ) пуштене су у продају.

Аргентински бенд и ове године у нашој земљи наступа у оквиру интернационалног фестивала "Belgrade Tango Encuentro" (BTE), а своје фанове у Србији обрадоваће светском премијером нумера са албума који је још увек у фази настанка.

Иако су најавили освежење свог звука, „Отроси" не одустају од специфичне комбинације модерних жанрова и секвенци евергрин танго хитова због које су њихове песме постале незаобилазне на компилацијама електро-танго музике.

Бенд су прославили и атмосферични концерти изузетно снажне енергије. Сваки од њих посебно је конципиран, а прошлогодишње наступе пред београдском публиком чланови „Отрос ајреса" сврстали су међу своја најлепша искуства.

Улазнице за концерт 23. априла у СКЦ-у могу се купити на продајним местима Кард сервиса и билетарници СКЦ-а по цени од 1.000 динара. Могуће их је купити и у књижарама „Делфи", а свако ко у њима направи рачун већи од 1.000 динара оствариће 30 одсто попуста на карте.

Овогодишњи "Belgrade Tango Encuentro" биће бити отворен 17. априла на платоу испред Градске општине Звездара великим јавним часом танга за средњошколце.

Отварање фестивала такође је део „Звездаријаде" и пројекта „Започнимо упознавање загрљајем" којим се младима промовише аргентински танго као здрав стил живота, а заједно га реализују Канцеларија за младе ГО Звездара и Институт "Tango Natural", организатор фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара