Читај ми!

Седам соба им је довољно

Џејмс Хетфилд, Ларс Улрих, Роберт Трухиљо и Кирк Хемет немају посебних захтева по питању београдског концерта - члановима бенда „Металика“ сасвим је довољно седам просторија са столовима и столицама.

За чланове бенда „Металика", који ће одржати концерт 8. маја на Ушћу, иза сцене ће бити обезбеђено седам просторија, са неопходним намештајем, а предвиђене су посебне просторије за предгрупе, продукцију и техничко особље, саопштио је данас организатор Београдска арена.

Чланови „Металике" захтевали су да имају гардеробу, собу за храну, собу за штимовање, собу за пресвлачење, собу за масажу, собу за особље и још једну, додатну просторију.

Немају специјалне захтеве у погледу изгледа просторија и довољно је да се у њима налази најнеопходнији намештај, као што су столови и столице.

Чланови бенда замолили су да свакоме на одговарајућој страни бине буде остављено освежавајуће пиће - вода, сокови и енергетски напици.

Менаџер „Металике" задужен за турнеју, посетио је Београд током протеклог викенда, како би са организаторима проверио терен и договорио све детаље, а како је раније најављено за изградњу привременог „насеља" на Ушћу и комплетну организацију концерта биће ангажовано 1.000 људи.

„Јелен Лајв" и „Арена Београд", како је наведено, побринуће се да и у случају лошег времена и кише, концерт прође у најбољем реду.

Бина ће бити покривена, специјална цирада биће постављена око бине како се не би стварало блато, а биће набављене и пумпе које ће истискивати воду и кабанице за техничко особље.

У продаји још увек има улазница за партер по цени од 3.300 динара и за трибине 5.500 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се