Читај ми!

Уручена награда победницима „Талента“

Николи и Бојани Пековић, победницима највећег такмичарског шоуа „Ја имам таленат“, уручена је новчана награда од 100.000 евра. Млади музичари, који не престају да буду у центру пажње, новац планирају да уложе у образовање. Пријаве за следећу сезону популарног шоуа већ су почеле.

Победници овогодишњег серијала „Ја имам таленат", брат и сестра Никола и Бојана Пековић, добили су награду од 100.000 евра, која им је уручена у филијали Комерцијалне банке у Краљеву.

Од победе у серијалу, Пековићи не престају да буду у центру пажње Краљевчана, а мештани признају да никада у граду није био приређен такав дочек као што су га имали 14-годишња Бојана и шест година старији Никола.

„Наишли смо на одушевљење људи и доста подршке. Ово неће бити крај већ само почетак и одскочна даска за нешто што ћемо радити у будућности", рекла је Бојана Пековић.

Ови млади, талентовани музичари новац ће, како истичу, уложити у своје образовање. Никола не крије да му је сада знатно лакше, јер су се његови родитељи били задужили 14.000 евра за хармонику са којом је наступао у серијалу.

„Највећи део новца ћемо уложити у даље школовање, афирмисање и надограђивање нашег знања", истакао је Никола.

Продуценти шоуа су истакли да је почео нови циклус и најављују још успешнији серијал.

Сандрина Анђић, продуцент серијала „Ја имам таленат", рекла је да су почеле пријаве за следећу сезону и да се у року од свега четири минута пријавило сто људи.

Никола и Бојана планирају да искористе популарност и покрену хуманитарне акције за помоћ људима у невољи. Концерти су већ најављени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се