Читај ми!

Пети другар бесплатно на „Егзит“

Како би обрадовали своје верне посетиоце, организатори „Егзит“ фестивала су отпочели промотивну акцију која уз четири купљене улазнице обезбеђује пету гратис све док су улазнице доступне по промотивној цени од 6.990 динара. Овогодишњи „Егзит“ ће се одржати од 12. до 15. јула.

На радост верних посетилаца „Егзит" фестивала почела је промотивна акција „Колико пријатеља имаш? На 'Егзит' 4+1!", што значи да се до 15. априла на сваке четири купљене улазнице „Егзит" ће поклонити пету.

Организатори фестивала су се такође потрудили да свим учесницима у акцији обезбеде бесплатан смештај у „Егзит селу" (Exit Village) у коjeм обећавају незаборавни провод на целодневним журкама које ће трајати девет дана.

Право на учешће у овој акцији имају cви посетиоци „Егзит" фестивала, док су улазнице за фестивал доступне по промотивној цени од 6.990 динара. Пакет ће моћи да се купи у продавници "Gigs Tix" у „Париском магазину" у Новом Саду или преко сајта gigstix.com.

Сви они који купе улазнице до 1. априла постаће део „Егзит племена" (Exit Tribe) за 2013. годину и тиме наредне године на фестивалу остварити многобројне предности.

Улазнице за овогодишњи „Егзит", који ће се одржати од 12. до 15. јула су у продаји, а више информација може се пронаћи на сајтовима www.exitfest.org и www.gigstix.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара