Читај ми!

Други „Лонг најт“ фестивал 24. марта

„С.А.Р.С.“, „Канда, Коџа и Небојша“, „Јарболи“, али и страни бендови "Buzzcocks" и "Godfathers" наступиће на „Лонг најт“ фестивалу 24. марта у Дому омладине.

Други по реду „Лонг најт" фестивал биће одржан 24. марта у три дворане Дома омладине уз учешће 14 извођача из Србије, региона и иностранства, у организацији „Лонг плеја" и уз подршку „Кокте".

У великој сали ДОБ-а главне звезде биће најпре легендарни британски састав "Buzzcocks" (23:20-00:20) познат по непревазиђеном низу поп-панк класика међу којима су Ever Fallen in Love, Promises, Love You More.

После њих за фајронт на главној бини свира загребачко „Хладно пиво" (00:40-02:10). Како су чланови објаснили, биће то више клупска свирка са већим нагласком на старијим песмама.

Програм у великој сали ДОБ-а отвара последњих година један од најпопуларнијих српских бендова у региону - београдски „С.А.Р.С." (20:30-21:30) познат по мегахиту Буђав лебац, али и песмама Дебели лад, То раде, Перспектива...

Након њих стиже и култни загребачки састав "Pips, Chips & Videoclips", (21:45-22:45) познат по песмама Поштар лаког сна, Порцулана и Гуме на котачима.

У сали „Американа" најзвучније име биће "Godfathers" из Велике Британије, који се враћају у Београд после више од две деценије одсуства.

Пре њих програм на бини названој "Red Bull" отварају „Јарболи" (21:00-22:00).

За крај програма на тој бини у ситне ноћне сате остављени су „Канда Коџа и Небојша" (01:15-02:30) који су прошлогодишњим албумом Манифест показали зашто и даље важе за једног од најцењенијих бендова српске сцене уопште.

Улазнице за „Лонг најт" фестивал у продаји су по цени од 1.500 динара на благајни ДОБ-а, и преко мрежа „Евентим" и „Кард сервис".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара