Читај ми!

И Гарније на „Егзиту“

Миљеник српске публике, Француз Лоран Гарније, наступиће на овогодишњем „Егзиту“ са пројектом "LBS", који чине и Бенџамин Рипер и Стефан "Scan X Dri". Гарније и екипа најављују наступ у трајању од најмање четири сата.

Лоран Гарније је потврдио наступ на овогодишњем „Егзиту" који се одржава од 12. до 15. јула, саопштили су организатори.

У Нови Сад долази са својим пројектом LBS, који је већ представио прошле године у Београду.

Пројекат LBS поред миљеника домаће публике чине још Бенџамин Рипер и Стефан "Scan X Dri", а у питању је комбинација ди-џеј сета са живим музичким експериментом. Гарније и екипа најављују наступ у трајању од најмање четири сата.

Ове године на „Егзит" долази и Бродински, као и тајанствена канадска музичка сензација "Azari&III".

Остале бине фестивала угостиће извођаче као што су "Guns N' Roses", "New Order", "Gossip", "Wolfmother", "Buraka Som Sistema" и друге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво