Читај ми!

Полако се спремајте за „Тренчтаун“

Музички фестивал који поред концерата програмом обухвата и спортске активности, радионице, изложбе и филмске пројекције, биће одржан од 30. априла до 2. маја на Палићу. Информације о извођачима биће ускоро познате.

Дванаести регионални музички фестивал „Тренчтаун" биће одржан од 30. априла до 2. маја у етно-кампу надомак Палића, најавио је организатор.

Информације о извођачима и продаји улазница биће ускоро објављене, а посетиоце као и претходних година очекује целодневни програм који, поред концерата, обухвата и спортске активности, радионице, изложбе, филмске пројекције.

На прошлогодишњем фестивалу наступили су „Vrooom", „Партибрејкерс", „Сви на под", „Земља грува", Влада Дивљан, „Ритам нереда", „Дубиоза колектив", „ТБФ" и други.

Фестивал организује Фондација „Данило Киш" из Суботице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво