Читај ми!

Нова „Срећа“ за Криса Брауна

Момак који напорно ради на поправљању свог имиџа након насилничког понашања према бившој девојци Ријани, Крис Браун, најавио је излазак петог албума, "Fortune". Нови албум биће објављен 8. маја у стандардном и делукс издању.

Репер Крис Браун објавиће свој пети студијски албум, Fortune, 8. маја, саопштила је дискографска кућа „Ер-Си-Еј".

„Надам се да ће овај албум показати мој напредак свим мојим обожаватељима и да ће их инспирисати да потпуно уживају у животу", написао је Браун на друштвеној мрежи Твитер.

Нови албум биће објављен у два издања, стандардном и делукс, преноси Ројтерс.

Претходни албум F.A.M.E. који је Браун објавио у марту прошле године, нашао се на првом месту Билбордове 200 топ-листе, а на њему су се нашли хитови као што су Look аt Me Now и Yeah 3x.

Браун је прошлог месеца освојио Греми награду за најбољи ритам и блуз албум.

Након што је у фебруару 2009. године на журки пре доделе Греми награда претукао своју бившу девојку Ријану, репер (22) тренутно покушава да поправи слику о себи. Браун је добио казну од пет година условно.

После јавног извињења поново је позван да наступа на овогодишњој додели Греми награда. Он и Ријана недавно су објавили два ремикса - његове песме Turn Up the Music и певачициног хита Birthday Cake.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара