Читај ми!

„Блур“ за крај Олимпијаде

Састав „Блур“ ће 12. августа, на дан затварања Олимпијских игара у Лондону, одржати концерт у Хајд парку. Уз добру музику биће обезбеђени и велики екрани са којих ће публика пратити церемонију затварања.

Британска рок група „Блур" одржаће концерт на дан затварања Олимпијских игара у Лондону, саопштили су организатори музичке манифестације "BT London Live Show".

На концерту који ће бити одржан 12. августа у Хајд парку наступиће и звезде осамдесетих "The Specials" и "New Order", а публика ће уз музику бити у прилици да на огромним екранима гледа церемонију затварања Олимпијских игара.

„Блур" је деведесетих заузимао прво место на многим листама, а хитовима попут Parklife, Girls & Boys и Song 2 стекли су светску славу.

Оригиналну поставу групе чине Дејмон Албарн, Грејам Коксон, Алекс Џејмс и Дејв Раунтри. Они су се након периода малих измена поново окупили 2009. године након чега је уследио низ концерата.

Група ће примити награду за допринос британској музици на вечерашњој церемонији доделе награде Брит.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара