Читај ми!

Музичка сарадња најава помирења?

Ријана је изгледа све опростила свом бившем дечку Крису Брауну. Медији наводе да је пар изгладио односе након батина које је пре три године од њега добила певачица и да су чак гостовали једно другом у ремиксима песама "Birthday Cakе" и "Turn Up the Music".

Певачица Ријана и њен бивши дечко, репер Крис Браун обновили су музичку сарадњу урадивши ремикс две песме, преноси данас АП.

Браун пева у ремиксу Ријаниног хита Birthday Cake, док певачица са Барбадоса пева на ремиксу Браунове песме Turn Up the Music. Обе песме су се јуче појавиле на интернету.

Крис је јуче твитовао линк са новом верзијом своје песме, док је певачица овај линк нешто касније објавила и на свом Твитеру, као и песму Birthday Cake. Репер је такође путем Твитера јуче честитао 24. рођендан својој бившој девојци.

Браун је своју тадашњу девојку Ријану претукао 2009. године на журци пре доделе Греми награда. Проглашен је кривим за напад и био је осуђен на пет година условне затворске казне и шест месеци друштвено-корисног рада.

Након три године одсуства са доделе Гремија, Браун се ове године појавио на свечаној церемонији. Он је те вечери наступио два пута, а и освојио је награду за најбољи ритам и блуз албум. Ријана је такође учествовала у овом шоуу.

Ријана је у октобру 2010. године рекла магазину Esquire да се више не љути на Брауна и да ужива у његовој музици.

Двоје музичара су сарађивали 2007. године на ремиксу Ријаниног хита Umbrella.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се