Читај ми!

„Божанство“ у сенци средњег прста

Заборавите Мадону - тренутак који ће се памтити са „музичког полувремена“ 46. Супербоула је средњи прст који је британска певачица М.И.А „бацила“ публици, пишу данас амерички медији.

Музички део рано јутрос одиграног Супербоула остаће упамћен по Мадонином престолу којим као да је хтела да покаже да је и даље краљица попа, али и „ситним" непријатностима које је публици приредила британска певачица М.И.А.

Како преноси АП, гост вечери, певачица М.И.А. показала је публици средњи прст и експлицитно је псовала током Мадониног извођења новог сингла.

М.И.А. је била једна од две гошће који су певале пратеће вокале и реповале у поп песми "Give Me All Your Luvin'", заједно са Ники Минаж.

Група "LMFAO" и музичар Си-Ло Грин такође су учествовали у шоу-програму на полувремену.

Мадона је подсећала на неку мешавину римско-египатских божанстава, док су мишићави мушкарци носили њен екстравагантни престо преко фудбалског игралишта у уводном делу песме "Vogue".

Осим ове одлично кореографисане нумере, Мадона је извела и Music, док је уз нови сингл "Give Me All Your Luvin'", плесала са гошћама са златним навијачким понпонима.

На самом крају песме М.И.А. је промрмљала "I don't give a sh..." (најблаже речено: „Баш ме брига") и показала средњи прст публици.

Си-Ло Грин се Мадони придружио током извођења старог хита Like a Prayer.

Краљица попа је на крају свог шоу-програма нестала у облаку дима, а светлима су на терену исписане речи: „Мир у свету".

Медији су коментарисали да Мадонини вокали нису били довољно снажни и да су се губили у музици, док се на Твитеру повела дебата о томе да ли је певачица певала на плејбек.

Пре почетка утакмице Кели Кларксон, Блејк Шелтон и Миранда Ламберт отпевали су патриотске песме America the Beautiful и The Star Spangled Banner.