Читај ми!

Још мало па нестало

Од 25.000 улазница пуштених у продају за концерт „Металике“, за само три дана отишло је око 6.500. Највећи број карата за спектакл хеви метал састава, заказаног за 8. мај на Ушћу, купљено је у Румунији, Бугарској и Македонији.

За три дана продато је око 6.500 улазница за концерт хеви метал бенда „Металика" на Ушћу, 8. маја, саопштила је Београдска арена.

Највеће интересовање влада за фан пит за који је остало још мало улазница у продаји, а судећи према брзини куповине, из Арене очекују да ће карте за фан пит до среде бити распродате.

Велики број улазница купљен је у земљама региона: Румунији, Бугарској, Македонији.

Улазнице се продају од 27. јануара по ценама од 3.300 динара за партер, 4.400 (фан пит) и 5.500 (трибине, седење).

Број улазница, како је најављено, биће органичен на 25.000.

„Металика" (Metallica) ће одржати концерт на Ушћу, 8. маја, у оквиру турнеје на којој славе 20 година од објављивања Блек албума (Black Аlbum).

Са више од 100 милиона примерака, „Металика" је на петом месту по укупном броју продатих албума свих времена, а осим нумера са Блек албума, на београдском концерту ће извести и остале песме које су обележиле њихову дугогодишњу каријеру.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије