Читај ми!

Прати ме 18 милиона „Твитер чудовишта“?

Ни сама Лејди Гага не може да верује да на Твитеру има више од 18 милиона следбеника, што је чини првом особом која је прешла ову границу.

Поп певачица Лејди Гага постала је прва особа која је достигла цифру од 18 милиона следбеника на друштвеној мрежи Твитер, пренели су данас медији.

Певачица је на свом Твитер налогу написала да не може да верује да има 18 милиона „Твитер чудовишта".

„Само пре пар година једва да сам их уопште имала", додала је Гага.

Контроверзна певачица је престигла тинејџ звезду Џастина Бибера, који има око два милиона мање следбеника од ње, као и Кејти Пери која има 13,9 милиона обожаватеља. На друштвеној мрежи Фејсбук, Лејди Гага има преко 46 милиона фанова.

Певачица је изјавила и да планира објављивање још једног албума до краја године, као и турнеју коју је описала као електро оперу.

Лејди Гага је прошлог месеца рекла да је већ одлучила како ће јој се звати нови албум, као и то да планира дует са Елтоном Џоном.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара