Читај ми!

„Фит“ поново на турнеји

Тридесет година од оснивања групе чланови ријечког састава „Фит“ обележиће мини турнејом по Хрватској, Босни и Херцеговини и Србији. Након Загреба, Бања Луке, Сарајева и Ријеке уследиће наступи у Старој Пазови 14, Београду 16. и Новом Саду 18. фебруара. Осим старих хитова, публика ће бити у прилици да чује и песме са албума „2011“.

Легендарна група „Фит" из Ријеке ће, поводом прославе три деценије од оснивања и објаве новог студијског албума 2011, одржати у фебруару турнеју у Хрватској, Босни и Херцеговини и Србији.

Турнеја названа "Winter Club Tour" обухвата наступе у клупским просторима у наведеним земљама, а према најавама чланова бенда до краја године очекују се концертне активности и у осталим државама бивше Југославије.

Почетна станица је Загреб, где је наступ заказан за 2. фебруар, потом следе Бања Лука и Сарајево, Ријека и Стара Пазова, у којој ће концерт бити одржан за Дан заљубљених.

Како Београд ријечки састав сматра својом другом кућом, у плану је да у случају великог интересовања и распродаје карата за концерт 16. фебруара у клубу „Атом лајв", одржи још један концерт дан касније.

Последњи концерт мини турнеје заказан је за 18. фебруар у новосадском клубу "Route 66".

Публика ће моћи да чује нове песме, али ниједан наступ неће проћи без мноштва старих хитова. Мачке, Ријека, Наша ноћ, Дај ми руку, Телефон, Заборавит ћу све само су неке од песама „Фита" које су обележиле осамдесете године 20. века.

Као увертиру предстојећој турнеји, „Фит" у саставу Давор Лукас, Зорко Опачић, Миро Тешевић и Ален Тибљаш, пласирао је спот за најновији сингл Краљица.

У споту реализованом у сарадњи са београдском „МТС" продукцијом појављују се бројни познати млади глумци из Србије.

Група „Фит" наставља и са дистрибуцијом своје музике преко интернета. Љубитељи њихове музике бесплатно могу преузети 2011, али и ремастеризована издања албума Уз Ријеку из 1988. и Дај ми руку из 1989. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара