Читај ми!

На снимању наставка филма „Гладијатор“ повређено више чланова екипе

Неколико чланова екипе повређено је на снимању „Гладијатора 2“ у Мароку, током једне каскадерске секвенце за наставак Оскаром награђеног филма из 2000. године.

На снимању наставка филма „Гладијатор“ повређено више чланова екипе На снимању наставка филма „Гладијатор“ повређено више чланова екипе

„Приликом снимања планиране каскадерске секвенце на сету наставка Гладијатора, догодила се несрећа током које је неколико чланова екипе задобило повреде које нису опасне по живот“, рекао је портпарол „Парамаунт пикчерса“ у изјави за Си-Ен-Ен.

„Обезбеђење и комплетна медицинска екипа на лицу места била је у могућности да реагују брзо тако да су повређени одмах добили неопходну негу. Сви су у стабилном стању и настављају да се опорављају“, наводи се у саопштењу.

Варајати, који је први објавио ту вест, детаљно је навео да је укупно шест особа задобило опекотине након несреће, која се догодила на снимању филма у Мароку.

„Добробит глумаца и екипе је од највеће важности за нас, а ми имамо строге здравствене и безбедносне процедуре на снази у свим нашим продукцијама. Наставићемо да пратимо ситуацију и предузимамо све неопходне мере предострожности у наставку снимања“, додаје се у саопштењу портпарола „Парамаунта“.

Наставак Гладијатора поново режира Ридли Скот. Расел Кроу је за улогу у овом филму освојио Оскара за најбољег глумца.

У наставку се враћају стари чланови екипе Гладијатора, Кони Нилсен и Дерек Џејкоби, а у њима ће ће придружити и новајлије Пол Мескал, Педро Паскал, Дензел Вошингтон и звезда Стрејнџер тингса 4, Џозеф Квин.

Предвиђено је да се Гладијатор 2 појави у новембру 2024. године.

 

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије