Читај ми!

Наставак серије „Мама и тата се играју рата“ није продужетак већ права друга сезона

Вељко и Ћуфта много су успешнији него што су били у моменту када смо их видели последњи пут. Упркос томе, упадају у разне проблеме јер јер је један и даље незрео, а други се бори са чиењницом да ни у сопственој кући није главни лик. Емитовање друге сезоне серије „Мама и тата се играју рата“ почиње 17. децембра. Десет епизода гледаћемо викендом у 20 часова.

На духовит и емотиван начин серија Мама и тата се играју рата говори о савременој породици која се суочава са великим изазовима.

Љубав је присутна, али да ли је довољна да одржи породицу на окупу?

Прича се наставља три године касније. Затичемо ликове које смо заволели у сасвим другачијим ситуацијама.

Многи су испунили амбиције, остварили жеље, а да ли су сада заиста срећни, то је главно питање које се поставља у другој сезони, у којој стиже десет нових епизода.

Глумац Небојша Илић Циле, који у серији тумачи лик Ћуфте, истиче да друга сезона доноси више драме, туге, али и смеха.

„Као да се нашао неки нови бунар са којег смо захватали воду у овој другој сезони па је све свеже и добро. Нашao се добар повод да уопште постоји та друга сезона“, каже Небојша додајући да су се мотиви ликова доста променили због чега не гледамо продужетак серије већ заиста другу сезону.

У наставку серије видећемо да су се жеље главних ликова обистиниле, а уз њих и старо правило Пази шта желиш, можда се и оствари.

„То што човек жели често нема везе са њим и када то добије нађе се у чуду. Имали смо Вељка, Ћуфту и остале јунаке који су били доста несрећни због својих позиција. Ево их сада, изборили су се за оно што су хтели и даље су несрећни и смешни. И још су смешнији јер су у ситуацијама које им не припадају па се боре са својим сујетама“, објашњава Циле.

У наставку приче, главни јунак, Вељко Радисављевић, којег тумачи Гордан Кичић, добија вест да му је преминуо отац, због чега мора да се врати са далеке Камчатке у Београд, након три године одсуства.

„Смешно је што се враћа са снимања где је коначно играо у Нетфликсовој серији где су му се испунили снови. Трагичан случај га враћа у Србију, али он долази промењен – не више као неуспешни глумац него као сигуран, успешан човек који се сусреће са великим, правим проблемом и показује колико је и даље незрео“, истиче Небојша. 

Према његовим речима, лик Ћуфте је још неуспешнији глумац, успео је да се домогне неких главних улога, али му живот и даље стоји.

„Права питања су и даље без одговора. На крају прве сезоне Ћуфта и Милена, коју игра Милица Михајловић, почињу да живе заједно, али њој стиже син из Америке, игра га млади Алексеј Бјелогрлић“, открива Небојша и додаје да ту нову ситуацију Ћуфта не прихвата већ се бори се са тим што није главни ни у својој кући.

Емитовање друге сезоне серије Мама и тата се играју рата почиње 17. децембра на Првом програму. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије