Стефан Капичић, први Србин у једном „Марвеловом“ филму

Неколико дана након што је објављено да је ветеран Икс-мен франшизе, Колосус, један од главних ликова у филму „Дедпул“, данас је откривено да глас овом антихероју позајмљује српски глумац Стефан Капичић.

Тим поводом, Капичић је дао интервју за Eнтертејнмент викли, у коме говори о томе како је изгледало давати глас руском мутанту и о огромном узбуђењу што је део пројекта о Дедпулу, који му је и један од омиљених јунака.

„Снимао сам и раније у Америци, имао сам више од 80 улога на ТВ-у, филму, у позоришту, али осећај да сам постао део 'Марвеловог' универзума као Колосус је невероватан. Понекад не могу да опишем тај тренутак, али кад помислим на њега осећам се срећним и поносним“, изјавио је Капичић.

Капичић је објаснио да је редитељ Тим Милер имао идеју да Колосус буде јачи и већи од свих ликова, тако да им је за те кадрове био потребан изузетно висок човек.

„Хтео је да Колосус има преко два метра, а ја сам висок 1,93, тако да су користили каскадера - дублера због његове висине. Тим је такође хтео да Колосус звучи што је ближе могуће његовом пореклу у стрипу, што значи да је морао да има типичан руски акценат. Мој глас се уклапао у његову визију Колосуса и мој лик говори о његовој прошлости док је био Пјотр Распућин“, рекао је Стефан.

О сарадњи са глумцем Рајаном Рејнолдсом, Капичић каже да на свету не постоји глумац са толико талента и шарма који би боље играо Дедпула од Рејнолдса, као и да су му његове идеје и сугестије много помогле.

„Било је невероватно забавно радити један на један с њим као Дедпул и Колосус“, нагласио је Капичић, док о редитељу Тиму Милеру каже да му је „дефинитивно фаворит“.

„Не само да одлично усмерава глумце него је и страствени обожавалац стрипова, као што сам и ја. Уживао сам у раду и разговору са њим, он је изузетан човек и пријатељ и не могу довољно да му се захвалим за прилику коју ми је пружио“ истакао је глумац.

Стефан Капичић, познат по улози у домаћем филму Бићемо прваци света, где је глумио свог оца Драгана, као и по ролама у остварењима Чарлстон за Огњенку, Јединица, први је српски глумац који је глумио у „Марвеловом“ филму.

Филм стиже у домаће биоскопе у дистрибуцији „Мегаком филма“ 11. фебруара, а у осталим улогама су Морена Бакарин, Т. Џ. Милер, Ђина Карано и Бриjана Хилдебранд.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије