Читај ми!

Дорнану милион и по долара за једну сцену?!

Глумцу Џејмију Дорнану понуђено је најмање милион и по долара за сцену у којој ће бити потпуно наг у наставку филма „Педесет нијанси - Сива“, пренео је амерички часопис „Стар“.

Улога у филму Педесет нијанси - Сива Џејмију Дорнану донела је светску славу. Амерички лист Стар пише да би 33-годишњи глумац у улози тајанственог Кристијана Греја у другом делу филмске приче могао да добије најмање 1,5 милиона долара за само једну сцену у којој би био потпуно наг, преноси Бета.

Још се не зна да ли је глумац прихватио понуду.

„Продуценти су глумцу обећали да би сцена била веома кратка. Ако Дорнан мисли да то вреди више, спремни смо и на већу суму“, навели су извори блиски протагонистима филма.

Педесет нијанси - Сива разочарао је публику пошто је најављивано да ће бити више провокативних, сексуалних сцена.

Понуђена сума за једну сцену није једина повишица коју би глумац добио. Дорнан и његова партнерка у филму, Дакота Џонсон, већ су добили по 250.000 долара за снимање наставка филма.

Последње две епизоде филмске адаптације књижевне трилогије Педест нијанси стижу у биоскопе 2017. и 2018. године.

Педесет нијанси - Сива, еротски роман британске списатељице Е.Л. Џејмс из 2011. године је прича о садо-мазохистичкој вези тајанственог милијардера Кристијана Греја и студенткиње Анастазије Стил.

Екранизација првог дела зарадила је 570 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије