Читај ми!

Мел Гибсон дошао да подржи новог Побеснелог Макса

Британски глумац Том Харди недавно је открио да му је први сусрет са човеком од кога је наследио улогу у новом филму био веома непријатан. Али, Мел Гибсон и Том су се опет сусрели на премијери наставка „Побеснелог Макса“, а фото-репортери су чак и успели да забележе осмехе на њиховим лицима.

Побеснели Макс (Mad Max: Fury Road) је наставак култног филма из 1979. године, у ком је главну улогу имао Мел Гибсон.

Све присутне на премијери филма која се одржала у Холивуду изненадило је појављивање Мела, који није учествовао у новом филму, али је дошао да подржи колеге.

Педесетдеветогодишњи глумац је изгледао опуштено у црној кожној јакни, док је његова замена Том Харди био веома елегантан у тегет оделу Александра Маквина.

Тридесетседмогодишњи Харди каже да је преузимање улоге од Мела било за њега застрашујуће искуство.

„Упознао сам Мела. Ја преузимам улогу Макса, а он је Макс, логично је било да се упознамо“, испричао је Харди за Дитејлс магазин.

„Прво му је било досадно са мном, само ми је пожелео срећу. Али сам успео некако да допрем до њега и разговарали смо неколико сати о свему. Онда сам отишао, а он је позвао мог агента и рекао му: 'Мислим да си нашао неког луђег чак и од мене'“, рекао је Том.

„Побеснели Макс је један од најфасцинантнијих суперхероја. Зато што нема плашт, нема суперодело, он не лети. Бетмена или Супермена ништа не боли, њега боли. Хероји као што је Индијана Џонс или Макс посебно су ми узбудљиви јер су то обични људи у необичним ситуацијама. Побеснели Макс је рецимо само један обичан човек који хоће да стигне својој кући“, објаснио је Том Харди зашто је био толико заинтересован да преузме ту улогу.

На премијери филма појавила се целокупна екипа филма: Шарлиз Терон, која је дошла у пратњи Шона Пена, Роузи Хантигтон-Вајтли, Зои Кравиц – ћерка Ленија Кравица и други...

Побеснели Макс (Mad Max: Fury Road) ће се наћи у биоскопима од 15. маја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије