Читај ми!

Том Харди потпуно надмашио Тома Хардија!

Стигао је први трејлер за филм "Legend", у ком енглески глумац тумачи чак два лика – идентичне близанце гангстере, који су 50-их и 60-их година терорисали Лондон.

Прве критике наводе да је потпуно јасно зашто је баш Том Харди изабран да тумачи ликове Реџија и Ронија Креја.

Чак и да нема наочаре, по којима се једино један брат разликовао од другог, потпуно би било јасно када Том глуми смиреног Реџија, а када хаотичног Ронија.

Филм се одиграва у источном Лондону, прати успон близанаца Креј и криминалне радње које су довеле до њиховог хапшења 9. маја 1968. године.

За време своје владавине лондонском мафијашком сценом, Реџи се оженио Франсис Шеј, коју у филму игра Емили Браунинг.

Франсис је била млађа сестра Френка Шеја, са којим су се близанци дружили у детињству, а са Реџијем је почела да се забавља још у шеснаестој години.

Међутим, након венчања и меденог месеца, ствари су кренуле низбрдо. Њих двоје никада нису живели заједно, а Реџи ју је послао да живи са својом мајком.

Остатак живота је провела по хотелским собама, изнајмљеним становима, а често и у болничким собама, борећи се са депресијом.

У њеном дневнику је забележено да ју је некон 10 дана проведених у болници супруг послао у стан Ронија, који се веома лоше понашао према њој.

Франсис се предозирала и умрла у 23. години, али деценију касније појавиле су се приче да ју је ипак убио Рони.

Брајан Хелгеланд, познат по филмовима Поверљиво из Л. А. и Мистична река, написао је сценарио за филм Legend, који ће у биоскопима почети да се приказује од 11. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара