Читај ми!

Трејлер који открива главног негативца...

...Доктора Дума! Уједињени, Господин Фантастични, Невидљива жена, Човек бакља и Створ, мораће да спасу Земљу од бившег пријатеља који је одједном постао опаки непријатељ.

Трејлер који открива главног негативца... Трејлер који открива главног негативца...

Популарност Марвеловог суперхеројског тима, Фантастичне четворке, не јењава од појаве првог броја стрипа шездесетих година прошлог века до данашњих дана. Не чуди што је "20th Century Fox" одлучио да уради спектакуларну екранизацију приче која говори како настали суперхероји - Господин Фантастични, Невидљива жена, Човек бакља и Створ.

Званични трејлер открива обожаваоцима главог негативца, а да би видели цео филм, морају да се стрпе све до 6. августа када Фантастична четворка улази у домаће биоскопе.

Режију филма потписује Џош Тренк који је пренео на велико платно причу која „креће из почетка“.

У трејлеру се, поред главних јунака, појављује и главни негативац - Доктор Дум!

Глумац Тоби Кебел игра највећег непријатеља Фантастичне четворке, а оно што је интересантно, у данима када нико није имао супермоћи Дум им је био добар пријатељ.

Младе аутсајдере који мењају своје физичко стање на невероватан начин када се телепортују у удаљене и опасне светове, поред Кебела играју младе глумачке звезде Мајлс Телер (Господин Фантастични), Кејт Мара (Невидљива жена), Мајкл Б. Џордан (Човек бакља) и Џејми Бел (Створ).

Уједињени, ови необични хероји мораће да спасу Земљу од бившег пријатеља који је од једном постао опаки непријатељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара