Читај ми!

Бетмен и Супермен „запалили“ интернет

Обавијен велом мистерије, трејлер за филм о борби два најпознатија суперхероја донео је још више изненађења него што су фанови широм света очекивали. Интернет је „у пламену“ због коментара, недоумица и утисака након видео-најаве филма „Бетмен против Супермена: Зора правде“!

Свакако, прво изненађење је било што је трејлер „процурио“ раније него што се очекивало, па су се на интернету водиле полемике да ли су уопште у питању сцене из правог филма Бетмен против Супермена: Зора правде (Batman V. Superman: Dawn of Justice).

Иако се о радњи филма још не зна готово ништа, прича о борби два суперхероја већ је довољно узбуркала интернет.

У трејлеру видимо Супермена кога њу људи сатерали у ћошак и који је очигледно омражен у Метрополису, с обзиром на то да се види његова статуа са натписом „Лажни Бог“.

Такође, постоје назнаке гласа Лекса Лутера који каже: „Ђаволи не долазе из пакла испод нас већ са неба“ и лојалног Бетменовог батлера Алфреда са речима: „Тако то почиње... тај осећај... беспомоћности... који преокреће добре људе... у окрутне“.

Види се и Бен Афлек без костима Бетмена, пре него што са пуном опремом стаје пред Супермена.

„Реци ми... да ли крвариш? Крварићеш“, последња је реченица коју Бетмен упућује сада омраженом Супермену.

Оно што је познато, то је да ће у филму Бетмена тумачити Бен Афлек, супермена Хенри Кавил, а поред њих ће се појавити и Ејми Адамс као Луис Лејн, Џеси Ајзенберг као Лекс Лутор, као и Џереми Ајронс, Лоренс Фишбурн, Дајан Лејн и многи други.

Режија је поверена Заку Снајдеру који је већ режирао сагу о Супермену из 2013. године Man of Steel, а такође потписује блокбастере 300 и Watchmen.

Премијера филма очекује се 2016. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије