Нико неће улогу Стива Џобса?!

После Леонарда Дикаприја и британски глумац Кристијан Бејл одбио је улогу Стива Џобса у филму о оснивачу америчке компаније „Епл“, преминулом 2011. године.

Лист Холивуд рипортер пише да је Бејл одустао од филма, наводећи да „није добар избор за ту улогу“.

„После прелиминарних разговора, Бејл је одлучио да не учествује у биографском филму редитеља Денија Бојла у продукцији куће 'Сони'“, наводи лист.

Сценариста Арон Соркин изјавио је пре месец дана да је Бејл пристао на улогу, додајући да је за тај филм потребан најбољи глумац, а Кристијан Бејл то свакако јесте.

Продукцијска кућа „Сони“ сада тражи новог глумца, пошто је улогу, пре Бејла, одбио и Леонардо Дикаприо јер игра у новом филму Алехандра Гонсалеса Ињаритуа Повратник који излази 2016. године.

Бејл (40) познат је по улози Бруса Вејна у три наставка филма Бетмен. Почео је каријеру сa 13 година, улогом у филму Стивена Спилберга Царство сунца из 1987. године.

Позитивне критике побрао је улогама у филмовима Амерички психо из 2000. године и Машиниста из 2004. године, за коју је морао да смрша око 30 килограма.

Бејл је такође глумио и у филмовима Еквилибриум (2002), Престиж (2006), Терминатор: Спасење (2009) и Америчка превара (2013). A за улогу у филму The Fighter, добио је Оскара.

Џобс (1955-2011) био је један од оснивача и главни руководилац „Епла“. Сматран је једном од водећих личности у индустрији рачунара и забаве.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије