Читај ми!

Премијера филма „Међузвездани“ у Холивуду

Кристофер Нолан поново покушава да помери границе научне-фантастике са својим најновијим филмом „Међузвездани“, који је синоћ премијерно приказан у Холивуду.

Филмска екипа окупила се синоћ на црвеном тепиху и са новинарима разговарала о изазовима са којима су се суочавали током снимања остварења.

Метју Меконахју имао је само речи хвале за режисера.

„Никада у животу нисам срео човека који лакше превазилази проблеме од Кристофера Нолана. Решава их тако што се са њима суочава док су још мали и посвећује им се потпуно. Због тога током снимања никада није било никаквих проблема или потешкоћа“, рекао је глумац.

Његове колегинице Ен Хатавеј и Џесика Частејн кажу да им је физичка захтевност улога представљала велики изазов.

Са друге стране камере, Нолан каже да му је највећи изазов био да „дода нешто ново у жанр научне-фантастике“.

„Ово је филм који треба да се гледа на великом платну. Његова поента је да људи у биоскопима осете како је изгледа путовање кроз универзум. Сјајно смо функционисали и мислим да смо обавили одличан посао“, рекао је Нолан.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије