Читај ми!

Финчерова „Ишчезла“ у Србији у октобру

Екранизацију хит романа „Ишчезла“ публика у Србији моћи ће да види у биоскопима од 2. октобра. Главне улоге у брачној крими и психо драми играју Бен Афлек и Розамунд Пајк.

Узбудљиву и оригиналну причу Ишчезла, ауторке Џилијан Флин, на велико платно пренеће Дејвид Финчер.

Радња почиње на пету годишњицу брака Ника и Ејми Дан. Ејми је мистериозно нестала, Ник преиспитује себе, полиција сумња на њега, а њени пријатељи тврде да га се плашила и да му је нешто тајила.

Полиција на његовом компјутеру открива да је претраживао необичне интернет странице. Ник тврди да је неко други могао да користи његов компјутер.

Ту је и њен бивши момак, кога игра Нил Патрик Харис, а испоставља се да и Ник има љубавницу.

Никове лажи и чудно понашање - не зна крвну групу своје супруге, ко су јој били пријатељи, како је проводила време - наводе медије и полицију да почне да сумња у његову невиност.

Као да све то није било довољно Ејми је оставила поруку коју проналазе новинари: „Убеђујем себе да ме муж воли, али можда грешим. Коначно сам схватила да га се бојим... Овај човек може да ме убије.“

У истрагу се укључују и медији и Ник Дан убрзо постаје најомраженији човек у Америци.

Овај узбудљиви трилер красе психолошка оштрина, хумор, темпо који не посустаје и више сасвим неочекиваних преокрета, наводи се у најави дистрибутерске куће „Мегаком филм“.

Дејвид Финчер публици у Србији познат је по филмовима Борилачки клуб и Друштвена мрежа.

Чувени редитељ пре неколико година већ је прошао кроз искуство екранизације књиге са фантастичним делом Мушкарци који мрзе жене (The Girl With the Dragon Tattoo) Стига Лашона.

Књигу Ишчезла у Србији је објавила издавачка кућа „Лагуна“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије