Читај ми!

Tри-де повратак Снупија и Чарлија Брауна

Филмом „Клиње: Чарли Браун и Снупи шоу“, ови легендарни стрип јунаци ће се после 34 године вратити на велико платно у великом стилу – у три-де техници.

Култни амерички аутор Чарлс Шулц поклонио је свету авантуре Чарлија Брауна и његовог најбољег пријатеља Снупија. Студио "20th Century Fox" на основу стрипа снима анимирани 3D филм Клиње: Чарли Браун и Снупи шоу који у биоскопе стиже следеће године.

Последњи пут Чарли Браун и дружина на великом платну појавили су се 1980. године у филму Bon Voyage, Charlie Brown (And Don't come Back!) чији је продуцент био син Чарлса Шулца, Грег Шулц.

Тешко је поверовати да је прошло више од тридесет година од њиховог појављивања на великом екрану. Али, то се све мења следеће године!

Дружина Чарлија Брауна је живела углавном кроз стрип чије је оригинално име "Peanuts" и који у америчким новинама излази од 1950. године. „Клиње“ су један од најутицајнијих и најпопуларнијих стрипова у историји, не само у Америци, већ широм света.

Стрипови са Чарлијем Брауном и Снупијем до сада су преведени на 21 језик и публиковани у 75 земаља са 355 милиона читалаца! Кроз све инкарнације, међутим, Чарли Браун, Снупи, Вудсток и њихови пријатељи су увек били приказани у 2D техници. У новом филму Клиње: Чарли Браун и Снупи шоу њихов свет улази у 3D.

Студио "Тwentieth Century Fox" у сарадњи са студијом "Blue Sky", заслужним и за блокбастер серијале Ледено доба и Рио, најављује премијеру филма у новембру 2015. године. Режију филма потписује Стив Мартино.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије