Читај ми!

„Секс и град“ се наставља?

Постоји још једно поглавље које није испричано о Кери, Саманти, Миранди и Шарлот, јунакињама „Секса и града“, сматра редитељ Мајкл Патрик Кинг. Све глумице се слажу, осим Синтије Никсон, која каже да нема намеру више да игра Миранду.

Авантура Секс и град није завршена, сматра Мајкл Патрик Кинг, редитељ неколико епизода култне серије и два филма о животу њујоршке четворке, Кери, Саманте, Миранде и Шарлот.

„Постоји још једно поглавље које треба испричати“, истакао је он у изјави за магазин Ентертејнмент викли, слажући се тако са изјавом у прилог трећег наставка коју је недавно дала главна глумица серијала, Сара Џесика Паркер.

„Сара Џесика и ја добро знамо да преостаје још једно поглавље. Не кажем да оно мора да буде испричано, али мислим да нам је преостала још једна прича“, навео је Кинг.

Ову идеју подржава и Ким Катрал, популарна Саманта, која је прошлог месеца за сајт ЕТ Канада изјавила да „прича може да се настави, да има још тога да се исприча“.

Једино Синтија Никсон сматра да би то била лоша идеја и већ је најавила да више неће репризирати улогу Миранде.

Приказивање серије Секс и град завршено је у фебруару 2004. године, а први филм је снимљен четири године касније. Секс и град 2 приказан је 2010. године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара