Читај ми!

Уместо двоје, жири одабрао петоро деце

Продуценту Марку Кону, глумцу Марку Марковићу и продуценту звука Срђану Чолићу било је тешко да међу 50 клинаца изаберу двоје, па је стручни жири одабрао петоро малишана који ће учествовати у синхронизацији анимираног филма „Рио 2 три-де“.

За дечје гласове у синхронизацији анимираног филма Рио 2 три-де одржана је јавна аудиција у којој је учествовало преко 50 деце. Циљ аудиције је био да се одаберу једна девојчица и један дечак који би дали гласове деци плаве аре Плавка, главног јунака анимираног филма.

Бројни заинтересовани дечаци и девојчице, узраста од седам до 12 година, забавили су се на аудицији и научили понешто о глуми и начину на који се синхронизују анимирани филмови.

Жирију, који су чинили продуцент Марко Кон, глумац Марко Марковић и продуцент звука Срђан Чолић, било је тешко да одабере између великог броја талентованих учесника и учесница. Уместо два нова гласа, жири је одабрао чак пет! Троје деце које је жири накнадно одабрао, учествоваће у снимању групних сцена у анимираном филму Рио 2 три-де.

Миља Момчиловић, Марко Арсић, Тара Шћепановић, Михаило Станојевић и Матија Богић добили су могућност да учествују у синхронизацији најзабавнијег филма ове године!

Главне улоге у синхронизацији понављају глумци из спектакуларног првог дела - Драган Мићановић даје глас Плавку, Ана Софреновић дочарала је Бисерку, док Бојан Жировић игра злоћу Најџела.

Режију синхронизације потписује Драган Вујић Вујке, а у другом делу Рија појављују се и нови јунаци којима ће гласове дати познати домаћи глумци Марко Живић, Милан Антонић, Срђан Тимаров и најмлађи радијски водитељ Марко Дарабош, познатији као Мали Марко.

Анимирани филм „Рио 2 три-де“ стиже у домаће биоскопе 10. априла!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара