Читај ми!

„Мућке“ се враћају само на једно вече

Недоумице у вези са повратком Дел Боја и Роднија на мале екране су разјашњене: једна нова епизода „Мућки“ снима се због „Би-Би-Сијеве“ хуманитарне акције "Sport Relief" и биће емитована у марту.

Популарна серија Мућке (Only Fools and Horses) вратиће се на мале екране овог марта на једно вече, скечом за Би-Би-Сијеву хуманитарну акцију Sport Relief.

Догодовштине Тротероваца последњи пут су биле на малим екранима као божићни специјал 2003. године.

Детаљи о заплету нове епизоде требало би да буду откривени током наредних неколико недеља.

Дејвид Џејсон, који игра Дел Боја у серији, наговестио је да би Мућке могле да се врате на телевизију када је у интервјуу Тајмсу рекао да су синови творца серије Џона Саливана, који је преминуо 2011. године, написали сценарио.

Мућке су обележиле осамдесете и деведесете године 20. века. Први пут су емитоване 1981. године и један су од најпопуларнијих британских „ситкома“ у историји.

Божићни специјал из 1996. гледало је 24,3 милиона људи, што је рекордан број гледалаца неког хумористичког играног серијског програма.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије