Читај ми!

Година Херкула

Борба на живот и смрт у гладијаторској арени, издаја, забрањена љубав... Келан Луц као антички херој у остварењу „Легенда о Херкулу“ у светским биоскопима од 10. јануара. Акциона авантура Ренија Харлина прво је од два остварења о Херкулу најављена за 2014. годину.

Ако се питају челници холивудских студија, дешавања у античком свету никада не застаревају нити постају досадна. А питају се. Низ филмова и серија у којима се велики део радње одвија у гладијаторским аренама наставља Легенда о Херкулу (The Legend of Hercules), прво од два остварења о Херкулу најављена за 2014. годину. 

Главна улога, младог и снажног ратника, поверена је глумцу Келану Луцу који се прославио изграјући вампира у филмовима Сумрак саге

У правој причи о Херкулу, син Зевса је полубог невероватне снаге којег очух, краљ Амфитрион, издаје. Прогнан је и продат као роб због забрањене љубави.

Да би дошао до слободе и свог завичаја, али и вратио се на трон који му припада, Херкул мора да користи своје задивљујуће моћи.

Борећи се за голи живот у гладијаторској арени Херкул започиње легендарни пут са циљем да збацити краља са престола и врати мир својим сународницима.

Да ли се у овој акционој авантури редитељ Рени Харлин држао познате приче или се од ње удаљио ослушкујући жеље публике 21. века, видећемо од 10. јануара, када филм почиње поход на светске биоскопе. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије