Срећан нови Монтевидео!

У новогодишњој ноћи, после Дневника у пола осам, на Првом програму РТС-а специјал - „Срећан нови Монтевидео“. У сусрет премијери новог филма „Монтевидео, видимо се“, у добром духу и у складу са вредностима које афирмишу филм и серија, екипа популарне фудбалске саге о 30-тим годинама прошлог века, гледаоцима РТС-а упутиће најлепше жеље за Нову годину.

У свечаном амбијенту прохујалих времена, Моша, Тирке и остали чланови тима испратиће последње сате старе године и најавити почетак нове утакмице.

Да је важно показати да појединац не може без тима и да је радост заједничка ствар подсетиће нас Драган Бјелогрлић, Милош Биковић, Петар Стругар, Виктор Савић, Војин Ћетковић и други.

„Гледали су нас пре четири године, сад се враћамо само мало модернији, тако да у том специјалу долазимо у 2014. али из ликова које смо играли у филму“, поручује млади глумац Урош Јовчић.

Са посебном честитком придружује се и славни холивудски глумац Арман Асанте. Биће и музике - популарне нумере из „Монтевидеа“.

Специјално за ову прилику и шпанска певачица Лус Касал, која пева и у новом филму.

„Била је то прилика да радим на другачији начин, са другачијим мелосом. Захвална сам на поверењу које ми је указано и била ми је част да учествујем у пројекту 'Монтевидео'“, рекла је Касалова.

Током празника и богат филмски програм - од 31. јануара до 4. фебруара чак 15 премијера.

Филмски маратон који почиње последњег дана 2013. доноси звучне романтичне комедије Случајни супруг са Умом Турман и Девојка из предграђа са Алеком Болдвином.

„Те лакше форме имају контратежу озбиљнијим филмовима као што је W (преведен као Буш) Оливера Стоуна, биографски филм о Џорџу Бушу млађем, и ударни филм те вечери биће Дистрикт 9, продуцента Питера Џексона, један од најбољих научнофантастичних филмова последњих десетак година“, објашњава Никола Попевић, одговорни уредник Редакције филмског и серијског програма РТС-а.

Међу премијерама и популарни амерички и француски трилери и драме попут Савршеног бекства и Гангстерска прича.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије