Читај ми!

Од „Обележених“ ледиће се крв у жилама

Журка, радозналост, црна магија... Када Џеси открије знак на руци, чудне силе га не остављају самог ни на трен, а његови најближи покушавају да га спасу. Почетком јануара у биоскопе стиже хорор „Паранормална активност: Обележени“.

Ни после четири дела франшизе Паранормална активност љубитељима страве и ужаса није било доста.

Већ почетком јануара, у биоскопима широм планете крв ће се ледити публици због остварења Паранормална активност: Обележени (Paranormal Activity: The Marked Ones), а 2014. година донеће и филм Паранормална актовност 5.

Редитељ Обележених, Кристофер Б. Ландон, потрудио се да хорор причу пренесе на велико платно у што страшнијем облику.

Група младих који су дошли на журку покушавају да открију околности под којим је умрла жена у стану испод дома њиховог домаћина.

Проналазе доказе да су вршени ритуали црне магије, као и видео-снимке за којима су трагали јунаци Паранормалне активности 3.

Када Џеси открије знак на руци, чудне силе га не остављају самог ни на трен, а његови најближи покушавају да га спасу.

У играном филму који је сниман у форми документарца играју Ендру Џејкобс, Ричард Кабрал, Ноеми Гонзалес, Гејбријел Волш и други.

Пред српском публиком Обележени ће бити већ 2. јануара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије