Читај ми!

Од сутра „Мачета убија“ у биоскопима

Мачета неће смети да има милости јер је луди револуционар и трговац оружјем решио да прошири рат и анархију на читаву планету. Акциона комедија Роберта Родригеза „Мачета убија“ од 24. октобра на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Акциона комедија Роберта Родригеза Мачета убија од 24. октобра биће на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавио је дистрибутер „Синефест“.

Мачета се први пут појавио у трејлеру који је Родригез снимио за Grindhouse 2007. године у сарадњи са Квентином Тарантином, а на основу њега је три године касније снимио филм Мачета.

Подстицај за наставак настао је чак пре него што је први део стигао у биоскопе.

„Мачета се одвезао са Џесиком Албом и то је био леп крај. Тада сам одлучио да ставим наслове за два лажна наставка, само да би публика помислила да ти наставци заиста долазе. Ти наслови су били - Мачета убија и Мачета убија поново“, објаснио је редитељ и идејни творац остварења.

У наставку приче о Мачети, Дени Трехо игра бившег федералног агента кога ангажује председник САД.

Мора да заустави лудог револуционара и ексцентричног милијардера, трговца оружјем који је сковао план да прошири рат и анархију на читаву планету.

Старој глумачкој постави у којој су Трехо, Џесика Алба, Мишел Родригез, Елисе и Електра Авељан и Том Савини, придружују се Мел Гибсон, Демијан Бишир, Софија Вергара, Амбер Херд, Куба Гудинг Џуниор, Валт Гогинс, Антонио Бандерас, Чарли Шин, Вилијам Садлер, Алекса Вега и Лејди Гага.

Мачета убија ће наградити огромну легију фанова који су открили претходни филм и који су желели наставак, али и нову публику коју ће привући изглед и осећај високобуџетног акционог филма. Наставак има много више акционих и футуристичких елемената који ће их узбудити и изненадити“, рекао је Родригез.

Занимљиво је да је Мачета убија први филм у каријери Чарлија Шина у којем је потписан као Карлос Естевез, што је његово право име, први пут Мел Гибсон игра негативца, а то је и прва улога на великом платну Лејди Гаге.

Остварење је снимљено за 29 дана и то је 11. сарадња Родригеза и Денија Треха.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара