Читај ми!

Најверније филмске копије

Неки су „вернији од оригинала“. А неки чак нису ни слични! Но, листа глумаца и историјских ликова које су тумачили, формирана од стране магазина „Тајм“, свакако ће вас забавити.

Невероватна сличност глумца Ештона Кучера у филму Џобс са Стивом Џобсом, суоснивачем компаније „Епл“, нагнала је амерички магазин Тајм да се осврне у прошлост и креира листу једнако или нешто мање сличних глумаца и ликова које су играли на великом платну.

У лик Ерин Брокович, Џулија Робертс је сјајно ушла 2000. године, иако физички не личе превише. Кажу да је овај филм за Џулијину каријеру учинио много више него за каријеру Ерин Брокович.

Играјући Френка Серпика у истоименом остварењу из 1973. године, Ал Паћино је многе младе Амере „послао“ у њујоршке плавце, иако нису имали представу како је то бити полицајац на тајном задатку.

Шминкери су јој додали само неколико длака између обрва, остало је било идентично! Од глумице Салме Хајек заиста нису могли наћи бољу Фриду Кало (за биографски филм Фрида, 2002).

Однос Тине Тарнер са супругом Ајком готово да је постао предмет спрдње у јавности. Међутим, Анђела Бесет је, играјући легендарну певачицу у филму "What's Love Got Тo Do With It", натерала људе да престану да јој се смеју.

Остале филмске „дупликате“ можете погледати у галерији испод. Ваши коментари ко је најсличнији свакако су добродошли!