Читај ми!

Одгајили су ме вукови!

Роберт Дауни Млађи у сваком тренутку је спреман да се нашали на свој рачун. На конференцији за новинаре у Паризу, његова колегиница Гвинет Палтроу на питања је одговарала на течном француском језику. Јунак серијала „Ајронмен“ лежерно је приметио да би и он могао да се служи француским да га нису одгајили вукови.

Филмски суперхерој и геније за технику можда и јесте, али звезда филмова Ајронмен Роберт Дауни Џуниор признао је да не зна француски, за разлику од његове драге у том остварењу Гвинет Палтроу.

На конференцији за новинаре у Паризу, глумица је показала своје завидне лингвистичке вештине одговарајући на питања на течном француском језику.

Са друге стране, Роберт се нашалио на свој рачун.

„Говорио бих француски, али су ме одгајили вукови. Ја сам животиња", рекао је главни јунак филмског серијала о Ајронмену.

Задиркујући Гвинет, проблематични и ексцентрични глумац истакао је да је његова колегиница ишла у фине школе, али и да се у затворима не учи француски, алудирајући на време које је провео иза решетака због проблема са дрогом.

Холивудска звезда која у наставку приче о Тонију Старку игра његову девојку и раније је показивала приличан таленат за учење језика.

Британски акценат довела је до савршенства вежбајући за улоге у неколико филмова које је снимила деведесетих година.

У екипи трећег дела Ајронмена такође су Дон Чидл, Ребека Хол, Гај Пирс и Бен Кингсли, чије је глумачке способности Роберт посебно похвалио.

„Сер Бен Кингсли вероватно ће бити највеће изненађење новог филма. Шта успева да постигне, какву ширину његов лик има и како успева да се избори са улогом шокантна су демонстрација његовог умећа", истакао је главни јунак филма Ајронмен 3.

Прва два дела остварила су велики успех широм света и зарадила 1,2 милијарде долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије