Читај ми!

Шварценегер поново међу Србима

Након дуже паузе, акциони херој Арнолд Шварценегер враћа се на велико платно филмом „Последња битка“ редитеља Кима Ђи-вуна, који ће београдска публика премијерно моћи да погледа вечерас у биоскопу „Синеплекс“.

Нови филм старог акционог хероја Арнолда Шварценегера Последња битка (The Last Stand) биће премијерно приказан вечерас у биоскопу „Синеплекс" у Београду, а од сутра ће бити на редовном репертоару, најавио је српски дистрибутер „Миленијум филм".

Главне улоге, уз Шварценегера, играју Џони Ноксвил, Форест Витекер и Едуардо Нориега, а редитељ је талентовани корејски синеаста Ким Ђи-вун.

Овај филм је са нестрпљењем очекиван због повратака чувеног глумца на велико платно, јер му је то прва главна улога, након што се повукао са функције гувернера Калифорније.

Љубитељи класичног акционог жанра оцењују да се „Арни вратио у свом старом стилу".

Према синопсису, после неуспеле акције у борби против нарко дилера и губитка партнера, Реј Овенс (Шварценегер) напушта полицијско одељење у Лос Анђелесу и постаје шериф у мирном градићу на граници са Мексиком.

У близини, током трансфера затвореника, опасни нарко-бос успева да побегне, отме таоца и са крволочном групом плаћеника креће према Мексику.

Овенс, који се у почетку двоуми да ли да се умеша, јер многи сматрају да његове мале полицијске снаге нису дорасле задатку, ипак преузима ствар у своје руке, припремајући терен за класични обрачун добра и зла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије