Читај ми!

Улице пакленије него икада до сад

Заглушујуће експлозије, невероватне потере, опасно војно наоружање, заводљиве жене, озлоглашени криминалци и ликови који се враћају из мртвих. У још једном наставку „Паклених улица“ Вин Дизел, Пол Вокер и Двејн Џонсон предводе екипу која подиже адреналин.

Тим који стоји иза франшизе Паклене улице (Fast and the Furious) током свих ових година научио је веома добро да је веће и више боље.

Судећи према мини-трејлеру припремљеном за емитовање током Супербоула, управо такав ће бити шести филм серијала о Доминику Торету и његовој екипи - гласан, брз и напет.

Заглушујуће експлозије, невероватне потере, опасно војно наоружање, заводљиве жене, озлоглашени криминалци и ликови који се враћају из мртвих. Све је ту, наглашавају критичари.
Дом и Брајан, које опет играју Вин Дизел и Пол Вокер, опет се срећу са Луком Хобсом (Двејн Џонсон, популарнији као Рок или Стена).

Међутим, сада је ситуација нешто другачија. Лук, који је у претходном наставку јурио Дома и Брајана овог пута им се обраћа за помоћ, јер се група екстремно опасних криминалаца намерачила на војни конвој.

Наравно, све што су двојица старих другара згрешила у прошлости нестаће уколико пред лице правде доведу лоше момке.

Будући да то не могу сами, убрзо је екипа на окупу. Лудакрис поново тумачи улогу Теја Паркера, Тајриз Гибсон Романа Пирса, Сунг Канг враћа се лику Хана, а Џордана Брустер згодној Мији.

За трен ока гледаоцима ће се створити тенкови, разне сорте експлозивних направа, оклопна возила. Ни Дом и Лук неће бити неспремни и узвратиће из хеликоптера, џамбо-џета...

Да би заплет био компликованији, Лети (Мишел Родригез) која је погинула у четвртом делу серијала враћа се да би расветлила неке недоумице.

После три дела франшизе која је потписао као редитељ, Џастин Лин је очигледно био на свом терену током снимања Паклених улица 6, што ће, сматрају критичари, публика моћи да види већ од 24. маја када филм креће у поход на светске биоскопе.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије