Читај ми!

Џони Деп поново гангстер

Након „Државног непријатеља“ Џонију Депу неће бити тешко да се пред камерама трансформише у централну фигуру филма "Black Mash", редитеља Берија Левинсона. Остварење прати живот озлоглашеног бостонског гангстера Вајтија Балџера. Снимање почиње у мају.

Амерички глумац Џони Деп играће бостонског гангстера Вајтија Балџера у филму Black Mash, открили су продуценти остварења.

Филм је адаптација књиге ''Black Mash'', коју су написала два новинара Бостон глоуба, а режираће га Бери Левинсон који је освојио Оскара у категорији најбољи редитељ, за филм Кишни човек 1988. године.

Остварење прати судбину Балџера, припадника бостонског подземља, који је постао доушник Еф-Би-Аја, али кога су 2011. године, ипак, федерални агенти ухапсили, преноси АФП.

Снимање би требало да почне у мају, а дистрибутер ће бити „Универзал студио".

Деп ће се такође појавити и у „Дизнијевом" филму Усамљени ренџер, који би требо да се нађе пред публиком следећег лета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије