Читај ми!

Чик побегни са планете Земље!

Са планете Баб национални херој Скорч Супернова креће ка непознатој плавој планети и њеним страшним становницима Земљанима. Да ли ће астронаут успети да се спасе из канџи злог генерала и побегне из Области 51, љубитељи цртаћа сазнаће средином фебруара када у биоскопске сале улази анимирано остварење "Escape from Planet Earth".

На велико платно стиже још један цртани филм за генерације од седам до 77 година. Анимирано остварење Escape from Planet Earth долази из продукције "The Weinstein Company" и бави се свемирским питањима.

Радња почиње на планети Баб где се суперпознати астронаут и национални херој Скорч Супернова (глас му позајмљује Брендан Фрејзер) спрема да крене ка непознатој плавој планети и њеним страшним становницима. Земља је у питању, наравно!

Скорч и његов „паметни" брат Гери (Роб Кордри), служе као нека врста интергалактичке полиције, која покушава да уведе и очува ред у универзуму.

По доласку на Земљу Скорча хвата зли генерал Шенкер (Џејмс Гандолфини) и одводи у Област 51.

Дошао је ред на Герија да избави брата и спасе планету од злих људских бића.

Осим Фрејзера, Кордрија и Гандолфинија, анимираним ликовима гласове су позајмили Сара Џесика Паркер, Џесика Алба, Џорџ Лопез, Софија Вергара и други.

Холивудске звезде, мистерија свемира и „анимирана акција" гарантују два сата опуштања и смеха.

Escape from Planet Earth стиже 14. фебруара на репертоаре биоскопа у САД и Великој Британији, а убрзо потом и широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара