Читај ми!

Живот Мајкла Хачинса на великом платну

Прича о животу фронтмена аустралијског рок бенда "INXS" Мајкла Хачинса биће преточена у филм "Two Worlds Colliding". Сценариста Боб Галински жели да прикаже човека, његове демоне, жеље и мотивацију, а не само јавну личност.

Сценариста Боб Галински припремa филм о животу Мајкла Хачинса, фронтмена аустралијског рок бенда "INXS" који je извршио самоубиство пре 15 година.

Галински је најпознатији по филму Танка линија смрти, а у изјави за Еј-Би-Си открио је да ће кастинг почети наредне године.

„То је велики задатак. Сценариста сам 35 година, ово је нешто што сам желео да урадим више од 10 година и сада се све сложило", рекао је Галински.

Остварење ће се звати Two Worlds Colliding (Судар два света) и биће заснован на књизи Just a Man - The Real Michael Hutchence (Само човек - Прави Мајкл Хачинс), коју су написале певачева мајка и сестра.

Филм ће, према речима прослављеног сценаристе, бити у маниру Реја, остварења о Реју Чарлсу и Ход по ивици о Џонију Кешу, односно да ће обухватити цели живот музичара, а не само одређени период.

„Желели бисмо да почнемо од детињства и покажемо како је израстао у мушкарца, и његову еволуцију по доласку у 'INXS', како га је то трансформисало, и наравно његов приватни живот", истакао је Галински додајући да планира да сними филм о човеку, не само о типу ког смо гледали на сцени, већ о томе ко је био Мајкл Хачинс, шта га је покретало, који су били његови демони, шта је волео...

Коментаришући глумце који би могли да играју велику музичку звезду, Галински је остао тајанствен.

„Разговарао сам са неколико момака, ту је један енглески џентлмен, неколико Аустралијанаца, али бих волео да изаберем некога на прву лопту", рекао је Галнски.

Група "INXS" која је после Хаченсове смрти наставила да наступа, недавно је саопштила да се повлачи са сцене после 35 година рада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара