Читај ми!

Породични викенд у биоскопима

Малишане ће обрадовати вест да је специјално за њих организован Породични викенд у биоскопима „Синеплекс“ у Београду и Крагујевцу, као и у „Вилин граду“ у Нишу. Уз мађионичаре, балоне и поклон часопис „Мали Политикин забавник“ деца ће 8. и 9. септебра уживати у цртаћима.

Први породични викенд у биоскопима „Синеплекс" у Београду и Крагујевцу и „Вилин граду" у Нишу одржаће се 8. и 9. септембра.

Током овог викенда од 12 до 16 часова посетиоци биоскопа моћи ће да уживају у филмовима за децу, међу којима ће бити летњи хитови Ледено доба 4: Померање континената, Мадагаскар 3: Најтраженији у Европи, као и ново анимирано остварење Храбра Мерида.

Део породичног викенда биће забавни пратећи програми. У сва три биоскопа гостоваће маскоте из популарних дечијих филмова, мађионичари, балонџије и остали забављачи.

Уз то, у холу београдског и крагујевачког биоскопа ће, поводом анимираног филма Храбра Мерида, бити постављен полигон на којем ће малишани моћи да вежбају вештину стреличарства, под руководством стручних лица спортског клуба "Arena No1".

У београдском „Синеплексу" посетиоци ће 8. септембра од 15 до 17 часова моћи да учествују и у „Леденој мењажи", великој акцији размене три-де картица са јунацима из филма Ледено доба 4: померање континената.

Малишане који током Породичног викенда посете ове биоскопе очекује по примерак часописа „Мали Политикин забавник" на поклон, као и „Фан енд фит кидс" производи.

Породични викенд ће, након септембра, постати део редовног месечног програма ових биоскопа уз премијере најбољих филмова намењених деци и породици, поклоне и промоције. Одржаваће се сваког првог викенда у месецу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије