Читај ми!

Тексашанин променио име у ‘Буквално било ко други’ и најављује кандидатуру за председника САД

Човек из Тексаса незадовољан Доналдом Трампом и Џоом Бајденом као кандидатима на предстојећим председничким изборима у САД каже да ново име које је изабрао „није личност, већ парола“.

Тексашанин променио име у ‘Буквално било ко други’ и најављује кандидатуру за председника САД Тексашанин променио име у ‘Буквално било ко други’ и најављује кандидатуру за председника САД

Мушкарац из Тексаса легално је променио име у Буквално било ко други и најавио да се кандидује за председника САД на изборима 2024. године.

До сада познат као Дастин Еби, овај 35-годишњак је ветеран америчке војске и наставник математике у предграђу Даласа, а сада има возачку дозволу која доказује да се званично зове Буквално било ко други (Literally Anybody Else).

Наглашава да жели да промени име јер није задовољан овогодишњим председничким кандидатима, Џоом Бајденом и Доналдом Трампом.

„Триста милиона људи може боље“, рекао је говорећи о двојици кандидата за највишу функцију у земљи. „Стварно би требало да постоји неки излаз за људе попут мене који су се толико заситили овог сталног отимања за моћ између две стране од којих једноставно нема користи за обичног човека.“

„Не ради се нужно о мени као особи, али се ради буквално о било коме другом као идеји“, рекао је он за новински лист ВФАА88.

Потребно му је да до маја сакупи 113.000 потписа бирача који нису примарни у држави Тексас да би своје ново име уврстио на гласачке листиће. Пошто је то мало вероватно, он води кампању да приволи људе да пишу његово име на лисићима.

„На гласачком листићу немамо опцију ’ни једно’, и ово име игра ту улогу“, рекао је некадашњи Дастин.

На сајту кандидата пише: „Буквално било ко други није особа, то је парола“.

„Американци су предуго били жртве политичких партија које су лојалност партијама стављале изнад управљања. Хајде да заједно пошаљемо поруку Вашингтону и кажемо: 'Ви ћете нас представљати или бити замењени'.“

„Америка не би требало да буде заглављена да бирајући између „краља дуга“ (како се Трамп сам прогласио) и осамдесетједногодишњака.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво