Читај ми!

Чија је оно... Меган на Инстаграму

Један налог на Инстаграму успео је да привуче више од 100.000 пратилаца без икакве активности – „власник“ не прати никога и нема ниједну објаву, а на профилној фотографији налази се цвеће. Прашина се подигла јер налог наводно припада војвоткињи од Сасекса.

Већ неколико недеља светски медији, а првенствено британски, баве се случајем мистериозног налога Меган (@Meghan) на Инстаграму.

Из дана у дан све је више пратилаца налога који је неактиван, то јест нема ниједну објаву нити „власник“ икога прати. Тренутно 104.000 људи прати Меган иако не знају ко се крије иза цвећа на профилној фотографији.

Таблоид Пејџ сикс (Page Six), почетком августа, јавио је да је у питању тајни налог војвоткиње од Сасекса која је обрисала своје приватне налоге на друштвеним мрежама када је ушла у краљевску породицу.

План са обновљеним присуством на мрежама је, наводно, био да се војвоткиња Меган обраћа пратиоцима уживо преко Инстаграмове опције Live, међутим, предомислила се и посветила подкасту Арчитипови (Archetypes – игра речи, то јест имена њеног сина Арчија и архетипови), који је покренула пре 12 месеци.

Принц Хари и његова супруга заједно са принцом Вилијамом и принцезом Кејт били су део групног налога @KensingtonRoyal. Потом су војвоткиња и војвода од Сасекса, такође на Инстаграму, отворили @sussexroyal али су након напуштања краљевске породице престали да користе налог.

Званичне потврде да је @Meghan налог којим се Меган Маркл враћа на друштвене мреже још нема.

Војвоткиња већ неко време преговара са брендовима о могућој сарадњи и, наводно, прижељкује да је за заштитно лице одаберу луксузни брендови попут „Картијеа“, али је то мало вероватно због тога што такве куће имају краљевску породицу за дугогодишње клијенте и не би желели да им се замере.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије