Војна опрема Гане којој се смеју сви на интернету

Тенкови, хеликоптери, авиони и остала „војна опрема“ коју прави локални „апостол“ у Гани је већ годинама предмет подсмеха на „Редиту“ и „Јутјубу“. Сви који су је видели се надају да никада неће морати да је употребе.

Квадво Сафо је самопрокламовани апостол и, како тврди, први произвођач аутомобила у Гани.

Сафо је власник компаније „Кантанка“, која се бави читавим низом делатности. Најистакнутија је „производња“ теренаца за изузетно тешке услове.

Реч је заправо о томе да Сафо купује делове за аутомобиле у Кини, онда их саставља у Гани и продаје као револуционарни национални производ, пише сајт Јалопник.

Осим теренаца, Сафо покушава да се бави и производњом војне опреме, тенкова и хеликоптера.

Његове летелице и оклопна возила су апсолутни хит на Редиту и осталим друштвеним мрежама, а корисници интернета једва чекају снимке на којима апостол Сафо представља своје изуме.

Између осталог, Сафо се похвалио оклопним возилом с „ракетним пројектилима“, те хеликоптером који говори, а има ту још разних врста војне опреме.

Корисници Редита су закључили да с оваквом војном опремом становници Гане могу само да се надају да никада неће заиста морати да је користе.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара