Продаје се Бетменов мотоцикл!

Двоточкаш коришћен на снимању два филма Кристофера Нолана о Бетмену један је од понуђених предмета интернет аукције филмских меморабилија. Продају је организовала лондонска кућа "Prop Store", а понуде ће се примати још 22 дана.

Продаје се Бетменов мотоцикл! Продаје се Бетменов мотоцикл!

Мотоцикл којим је Бетмен крстарио улицама Готама у филмовима Мрачни витез (The Dark Knight) 2008. године и Успон мрачног витеза (The Dark Knight Rises) четири године касније, могао би ускоро да заврши у гаражи неког обожаваоца.

Додуше имућног, јер је процењено да би на најављеној аукцији Бетпод могао да достигне цену већу од 95.000 евра.

Због неконвенционалног дизајна, возач мотоцикла мора да буде у „положају Супермена“, а при управљању да користи и руке и рамена, док су шаке слободне.

Бетманов мотоцикл који ће бити продат један је од осам направљених за потребе снимања филмова Кристофера Нолана.

Бетпод поседује 20-инчне точкове са "Hoosier" гумама, као и „Хондин“ мотор од 750 кубика. Купац ће добити и сертификат компаније „Ворнер брос“.

Мотоцикл није у возном стању, уклоњен је акумулатор, резервоар горива и контроле за гас, као сва течност из мотора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије