Пас одао криминалца у Пољској

Један Пољак из Познања успешно је избегавао полицију и истражни затвор све док није направио фаталну грешку - оставио је свог пса затвореног у паркираном аутомобилу на врућини и тако привукао полицајце.

Полицајци су обили кола да спасу пса, а потом сазнали да је неодговорни власник управо 25-годишњак који је већ требало да буде у затвору.

У уторак поподне пролазници су у Познању приметили пса мешанца како дахће у аутомобилу паркираном на сунцу и позвали полицијску патролу да га извади из аута и да му воде.

„Животиња је изгледала измучено због високе температура и зато што је дехидрирала. Полицајци су пса извадили из аутомобила и напојили. На задњем седишту су приметили боцу гаса и оружје. Проверили су и сазнали да за 25-годишњим власником аутомобила трага полиција“, рекао је пољској телевизији ТВН24 портпарол полиције у Познању Пшемислав Пивецки.

Мушкарац је ухапшен и већ се налази у притвору због оптужби због којих је завршио иза решетака, а чека га и суђење због угрожавања живота свог пса.

Пас је предат на старање познанику ухапшеног.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво