Отвара се највећи затворени забавни парк на свету

Крајем овог месеца у Дубаију се отвара највећи затворени тематски парк на свету како би привукао туристе и становнике који често беже из тог града током врелог, летњег периода.

Отвара се највећи затворени забавни парк на свету Отвара се највећи затворени забавни парк на свету

У пешчаном предграђу изван бетонског центра Дубаија, климатизовани тематски парк Свет авантуре компаније „ИМГ“ заузима невероватних 140.000 квадратних метара и врви од диносауруса, ролеркостера, суперхероја и цртаних ликова са канала Картун нетворк.

У мрачним угловима уклете куће налазе се зомбији, док се у Изгубљеној долини налази и вештачка прашума.

Како ствари стоје, породице у Дубаију сада имају неколико места на којима се могу сакрити од врелине која у тим крајевима достиже и 50 степени Целзијуса, преноси Ројтерс.

У тематском парку се налази и затворено скијалиште, са правим пингвинима.

„Надамо се да ћемо овим парком поспешити туризам током летњег периода у Дубаију“, истиче Ленард Ото, директор нове атракције вредности од милијарду долара за Ројтерс.

Отварање парка очекује се 31. августа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво