Посластице за расхлађивање куца

Идеје за покретање новог посла често стижу из иностранства. Тако је у Београду отворена пекара за псе. Србија је, после Словеније, постала друга земља у региону која је добила брзу храну за љубимце. Ових дана најтраженији су сладоледи и остале посластице за расхлађивање.

Да се расхладе ових врелих дана љубимцима добро дође воћни сладолед. То је само нека од посластица у пекари за псе. Избор је богат, а на менију су ђаконије којима не могу да одоле ни избирљиви љубимци - пита са јабукама, чизкејк, пишкоте са туњевином...

Међу онима који долазе често има љубитеља пишкотица, шаум ролни, сада веома актуелног сладоледа, кексића од ћуретине и першуна.

Од овог несвакидашњег посла, кажу у овој пекари, може да се заради. Већину производа спремају свакога дана по специјалном програму за куце.

„Свако може да одабере нешто за себе, у смислу да имамо производе од 30, 50, 100, 150 динара, торте могу да дођу до шест-седам хиљада динара у зависности од величине и шта муштерије желе“, каже власница пекаре за псе „Хов-хов“, Невена Васиљевић.

Рођенданска торта је најпродаванији производ у пекари за псе, она је уједно и део дијеталног програма, а купују је грађани који кажу да воде рачуна о килажи својих љубимаца.

Где је граница бриге о љубимцима, не слажу се власници и они који кажу да је помодарство купити псу торту, док има деце која гладују.

„Ми разумемо такве коментаре, али не видим шта је у томе лоше што покушавамо да донесемо у Србију нешто што није до сада постојало“, истакла је Васиљевићева.

Да свака роба нађе купца, најбољи пример је ова пекара у коју новине не престају да стижу. Тако нам кажу да ових дана очекују да стигне и пиће за псе које је већ освојило љубимце у Словенији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара